Κριτικές Parazitol

 • Σοφία
  Εμφανίστηκε σκώληκες ο γιος μου. Ενημέρωσε κάψουλες Parazitol στο νοσοκομείο που πήγαμε. Να εφαρμοστεί πολύ εύκολα, γεύση ευχάριστη, το παιδί δεν προέκυψε αηδία. Μετά από πορεία σκώληκες πλήρως πέρασαν, καθώς και την ευημερία του παιδιού είναι ακόμα καλύτερα.
  Parazitol
 • Βασίλειος
  Όταν εμφανίστηκε φαγούρα στον πρωκτό, τότε κατάλαβα ότι πρέπει να αγοράσετε κάψουλες Parazitol. Γιατί η επιλογή έπεσε ακριβώς σε αυτούς; Επειδή δεν φορά τα χρησιμοποιώ. Η ποιότητα και το αποτέλεσμα της κορυφής. Συστήνω.
  Parazitol
 • Ιωάννα
  Πρόσφατα έκανα εξετάσεις για όλα τα παράσιτα και τους επιβεβαιώθηκαν. Εκεί όπου και έδωσε εξετάσεις ενημέρωσε κάψουλες ενάντια παράσιτα Parazitol. Κοπή πορεία και όλα επανέρχονται στο φυσιολογικό. Υγεία σας είναι εξαιρετική.
  Parazitol
 • Σοφία
  Δύο μήνες πριν, αγόρασε Parazitol. Αλλά δεν είναι επειδή εμφανίστηκαν τα παράσιτα, καθώς και για την πρόληψη. Έχουν περάσει ήδη 2 μήνες και ποτέ δεν αρρώστησε. Και συνέστησε κάψουλες η μαμά μου, που έχω συναντήσει τέτοιο πρόβλημα, και η μαμά δεν είναι κακό συμβουλεύει.
  Parazitol
 • Νικόλαος
  Αγόρασε κάψουλες Parazitol το καθαρό για την πρόληψη, έτσι όπως περίπου 7 μήνες εμφανίστηκε παράσιτα. Θα τους επιτυχώς θεραπευτεί και τώρα περνάω προληπτική πορεία. Όπως πάντα όλα τέλεια, καλύτερα.
  Parazitol
Εκτίμηση Parazitol
4.3
17