Πλήρης καθαρισμός του σώματος με βότανα στο σπίτι.

βότανα

Πριν τη θεραπεία κάθε ασθένειας, πρέπει να κάνει τον καθαρισμό του σώματος, μετά την οποία φεύγουν πολλά προβλήματα.

Εξαιρετικό αποτέλεσμα δίνει πλήρη καθαρισμό του σώματος με βότανα πλήρως με το καθεστώς, αλλά μπορεί και επιλεκτικά.

Αν ο άνθρωπος κοίταξε μέσα σου, θα έβλεπε την αιτία της κακής υγείας του. Θα μπορούσατε να δείτε το εσωτερικό του παχέος εντέρου 10 kg περιττώματα ή 1-2 λίτρα βλέννας, μοιάζει με καφέ άλγη, στο οποίο κινούνται σκώληκες. Περίεργα προεκβολών στα τοιχώματα του παχέος εντέρου, που μοιάζουν με μέδουσες ή μανιτάρια, — έτσι φαίνονται πολύποδες. Στην κοιλιακή χώρα, ιδιαίτερα το κάτω μέρος της κοιλιάς, θα δείτε συσσώρευση της βλέννας.

Ειδικά συγκλόνισε θα Σας το είδος της δικής του ήπατος, Συσκευάζονται πέτρες της διαφοροποιημένης χρώματος, μολυσμένο μάζα. Πολλοί στα νεφρά και έχει άμμο, και μερικά έχουν φράξει τις πέτρες. Οι πνεύμονες γεμίζουν με βλέννα, και maxillary sinuses γεμάτη μεγάλη ποσότητα πύον.

Οι άνθρωποι στην ηλικία των 40 ετών, με έκπληξη θα διαπιστώσει ότι περίπου το ⅓ των κυττάρων του οργανισμού τους έγιναν παλιά και δεν εκτελούν τα καθήκοντά τους. Μέρος από αυτά πέθανε και στους αποσύνθεσης δηλητηριάζει το σώμα.

Ιδιαίτερη μυρωδιά δείχνει αυτή τη διαδικασία! Εκτός από αυτό, να εξετάσει το βρώμικο αίμα και πολλά άλλα, που εντυπωσίασε τους.

Βλέποντας όλα αυτά, αμέσως θα καταλάβει ότι η καρδιά του πονάει από το δηλητηριασμένο αίμα, κακή πέψη — από τα βρώμικα του ήπατος, απώλεια της όρασης και της ακοής — από συσσωρευμένες στο κεφάλι πύον, και κήλη και σεξουαλική αδυναμία εμφανίστηκε από συσσωρευμένης στο κάτω μέρος της κοιλιάς της βλέννας. Όλα αυτά θεραπεία με φαρμακευτική αγωγή είναι δυνατή, αλλά θα πρέπει πρώτα να φτυάρι φυσική βρωμιά από το σώμα.

Στάδια:

  1. Να απαλλαγούμε από τα παράσιτα, μικρόβια, μύκητες και βακτήρια
  2. Να απαλλαγούμε από πολύποδες στο έντερο, δυσκοιλιότητα, θηλώματα
  3. Καθαρισμό του παχέος εντέρου, του ήπατος, της χοληδόχου κύστης, του παγκρέατος.
  4. Απέκκριση των αλάτων από τις κλειδώσεις
  5. Καθαρισμός του αίματος και των αιμοφόρων αγγείων
  6. Καθαρισμός των πνευμόνων και των βρόγχων
  7. Καθαρισμός των νεφρών
  8. Αύξηση του ανοσοποιητικού συστήματος

Αόρατο κόσμο παράσιτα. Να απαλλαγούμε από τα παράσιτα, μικρόβια, μύκητες και βακτήρια

Μην φοβάστε σοκ όταν έμαθε την αλήθεια για το σώμα σας: είναι στο 10-15% του βάρους που επλήγησαν από τα σκουλήκια διαφορετικά είδη. Είναι γνωστά περίπου 20 χιλιάδες μικροσκοπικά παράσιτα, παρασιτούν στο σώμα του ανθρώπου. Όσο ο άνθρωπος δυνατός και νέος, παράσιτα δεν δημιουργούν προβλήματα στην υγεία, αλλά με την πάροδο του χρόνου παράσιτα αποδυνάμωση του κυρίου όλο και περισσότερο, διευθέτηση και αποικίζουν το ένα ή το άλλο όργανο. Πληγώνει και φράξει αγγεία, δημιουργούν τη βάση για την εγκεφαλικού επεισοδίου, καρδιαγγειακές παθήσεις, καρκίνο, διαβήτη, σκλήρυνση κατά πλάκας, χολοκυστίτιδα, της ψωρίασης, της κίρρωσης του ήπατος. Είναι ασθένεια 3-4 είδη σκουληκιών giardia, γατών ο τρηματώδης σκώληκας, fascioliasis. Η χρόνια γκρίνια βρογχίτιδα, πνευμονία και οξεία αναπνευστική νόσο είναι το αποτέλεσμα του οικισμού των κυψελίδων των πνευμόνων προνύμφες paragonimoses. Παράσιτα στη διαδικασία της ζωής εκπέμπουν τόσο επιβλαβείς και τοξικές ουσίες, που ο οργανισμός αναγκάζεται να παράγει λιπώδη ιστό, για να τους διαλύσει. Μέσα ευρύ lentetsa και του ταινία πήχη πιο χοντροί. Οι φορείς πυγμαίος ταινία στο σώμα πολύ θηλώματα. Βρογχοκήλη — η ανασύσταση του εντέρου μη-symbiotic (ξένα) μικροοργανισμούς. Απαλλαγμένοι από τρηματώδεις σκώληκες-παράσιτα, θα αρχίσετε να αδειάζετε το λίπος και το νερό ως διαλύτης λάσπη, και αμέσως θα πρέπει να καθαρίσετε τα έντερα και το συκώτι, τη χοληδόχο κύστη, για να επαναφέρετε τα νεκρά παράσιτα.

Να απαλλαγούμε από πολύποδες στο έντερο, το ορθό έντερο, στομάχι, θηλώματα, δυσκοιλιότητα

Undigested πρωτεΐνη συγκεντρώνονται σε μια σφαίρα και κατεβαίνουν στο δεξί ανοδική τμήμα του παχέος εντέρου "αποθεματικό", και σε κάθε φαγητό προστίθενται νέες κοπράνων κομμάτια, συσσωρεύεται έως και 40 κιλών στην τσέπη-τσέπη για δεκαετίες. Αρχίζει να σαπίζει, και αναρρόφησης το σύστημα του παχέος εντέρου οδηγεί σε σώμα δηλητήρια, καρκινογόνες ουσίες, οι τοξίνες, τα προϊόντα αποσύνθεσης που κατακάθονται στα τοιχώματα του κυκλοφορικού συστήματος. Επιπλέον, τα έντερα τεντωμένο, παραμορφωθεί, πιέζει και εκτοπίζει από τις θέσεις τους όργανα κοιλιακών — σπλήνα, το στομάχι, το πάγκρεας. Κατά την επαναφορά sigmoid εντέρου αναπτύξουν ινομυώματα της μήτρας, cysts των ωοθηκών, κάμψη της μήτρας. Αυτός πρέπει να είναι συμπιεσμένο αρτηρίες, φλέβες, νεύρα. Αναπτύσσεται αιμορροΐδες-κιρσώδεις γύρω από το ορθό έντερο, δυσκοιλιότητα, στους άνδρες προστατίτιδα, ανικανότητα. Αν έχετε στο σώμα υπάρχουν πολύποδες, κρεμαστά nevus, ειδικά στο λαιμό, στις μασχάλες κ. λπ., αυτό δείχνει ότι έχετε πολύποδες στο έντερο από εμφανής φύμα μέχρι 3-4 εκατοστά σε διάμετρο. Πολύποδες δεν είναι ακίνδυνες. Με την μακροχρόνια ύπαρξη τα κύτταρα των πολυπόδων μπορεί να γίνει κακοήθεις. Κατά μέσο όρο κάθε πέντε πολύποδας μετατρέπεται σε καρκίνο.

Για τον καθαρισμό του σώματος (έντερο, ήπαρ, χοληδόχο κύστη, πάγκρεας)

Ο καθαρισμός του ήπατος ξεκινά με μια τετραήμερη εκπαίδευση βότανα, κατά τη διάρκεια της οποίας οι λίθοι είναι εν μέρει διαλύονται, γίνονται μαλακά και τα χοληφόρα επεκτείνονται. Απόφραξη του πόρου αποκλείεται, αν η προετοιμασία για την διαδικασία πραγματοποιείται σε αυστηρά σύμφωνα με το καθεστώς της θεραπείας. Αυτές τις μέρες μπορεί να λειτουργήσει. Την πέμπτη μέρα, αρχίζει ο καθαρισμός. Θα είναι σε κατάσταση σοκ, όταν με τα μάτια σας θα δείτε, τι θα γίνεις. Κατά την πρωινή καθαρισμό του εντέρου βγαίνει μέχρι 10 κιλά λάσπης, κατά 1-2 bowel movement— πάνε τα υπολείμματα κοπράνων, σκώληκες, βλέννα. Μια μέρα καθαρίζει το συκώτι, η χοληδόχος κύστη: βγαίνουν τα διαλυμένα πέτρες σε μορφή ζελέ ή πηλό, κίτρινες νιφάδες, πύον, σπόροι, μεμβράνες (precancerous). Πώς είναι δυνατόν να μην πονάει, φέρνοντας όλα για τον εαυτό μου τόσα χρόνια; Ο καθαρισμός διαρκεί δύο εβδομάδες. Σε αυτό το διάστημα έχει χαθεί μέχρι 10 κιλών, μειώνει την κοιλιά. Για πιο αποτελεσματικό καθαρισμό του ήπατος, συνιστάται αυτή η διαδικασία να περάσουν 4 φορές, μία φορά ανά τρίμηνο, και στη συνέχεια μία φορά το χρόνο, την άνοιξη.

Το ανθρώπινο σώμα — σύστημα αυτο-ρύθμισης, η οποία όταν ένας δίσκος είναι βρόμικος, δεν είναι σε θέση να εκτελέσει τις λειτουργίες του, και ο άνθρωπος αρρωσταίνει. Κάτω από το ντους κάνετε μπάνιο, ε κάθε μέρα, και μέσα; Γι ' αυτό οι προσπάθειες για να απαλλαγούμε από την ασθένεια με τη βοήθεια του χαπιού δεν δίνουν αποτέλεσμα, και διάφορα ακριβά κρέμες και μάσκες δεν βελτιώνουν το δέρμα του προσώπου. Ρυτίδες γίνεται ακόμα μεγαλύτερη, και το καθένα από αυτά αντιστοιχεί επικαθίσεων ενός οργάνου. Οι ρυτίδες πάνω από το πάνω χείλος δείχνουν καταπίεση του εντέρου, τσάντες κάτω από τα μάτια γεμάτα μπουμπούκια κ. λπ. Έτσι χρειάζεται να αγοράσουν ακριβά κρέμα; Δεν είναι εύκολο να αφαιρέσετε την αιτία των ρυτίδων γήρανσης του δέρματος σας, το βούρτσισμα το σώμα; Το αποτέλεσμα της αφαίρεσης από τον οργανισμό παράσιτα, τα δηλητήρια και τις τοξίνες ομαλοποιεί το μεταβολισμό, τη λειτουργία των ενδοκρινών αδένων, το βάρος του σώματος, εξαφανίζονται αλλεργικές φαινόμενα, απάθεια, πονοκεφάλους. Η αυξημένη απόδοση, ευελιξία, όρεξη για ζωή, βελτιώνει το χρώμα του προσώπου, πηγαίνει αναζωογόνηση, λείανση των ρυτίδων.

Η μέθοδος καθαρισμού είναι η πρόληψη.

Σχεδόν σε όλους τους ανθρώπους, συνιστάται η μέθοδος καθαρισμού του σώματος με σκοπό την πρόληψη. Κατά τη διαδικασία της μακροχρόνιας χρήσης χρέωση των ανεπιθύμητων ενεργειών δεν αποκαλύπτεται.