Τα συμπτώματα της παράσιτα στο ανθρώπινο σώμα

παράσιτα στο ανθρώπινο σώμα

Πόσο συχνά οι άνθρωποι που βλέπουν εικόνες παράσιτα, λένε οι ίδιοι, ότι ποτέ τους δεν θα γίνει. Είναι συνεχώς πλένουν τα χέρια τους, δεν το κάνουν για κατοικίδια, δεν τρώνε σε χώρους εστίασης και μαγειρεύουν στο σπίτι, με όλη την αυστηρότητα τηρώντας την τεχνολογία μαγειρέματος, δεν πίνουν νερό έλαβα από αμφίβολες πηγές. Αλλά η απάντηση σε όλα αυτά τα έγκρισης μπορεί να είναι το πιο ότι ούτε είναι ένα δεν είναι χαρούμενη. Ο παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έδωσε τα γεγονότα στα οποία αναφέρεται, ότι στον κόσμο πεθαίνουν κάθε χρόνο περίπου 50 εκατομμύρια άτομα, 16 εκατομμύρια από αυτά πεθαίνουν από παρασιτικών και λοιμωδών νοσημάτων. Οι ασθενείς επίσης που έχουν μολυνθεί με εντερικές παρασιτώσεις, στέκονται στην τρίτη θέση.

Πώς μπορεί να αισθανθεί την παρουσία αναφορά προσφέρει στο σώμα; Στο ερώτημα αυτό απαντά απλή και προσιτή γλώσσα ο δρ Τόμας Τζ. Η μπρουκ στο "τα Θεμέλια της ιατρικής παρασιτολογίας". Λέει ότι τα σκουλήκια είναι ένα από τα πιο παλιά ανθρώπινα παράσιτα, που τόσο στενά εγκαταστάθηκαν στο ανθρώπινο σώμα, στο έντερο, τα όργανα, έχουν προσαρμοστεί εκεί, έτσι ώστε μερικές φορές η παρουσία τους γίνεται για μεγάλο χρονικό διάστημα για τον άνθρωπο δεν είναι απολύτως αισθητή.

Ο στόχος κάθε παράσιτο είναι μια μεταμφίεση. Τους σημαντικό χρονικό διάστημα να παραμείνουν απαρατήρητα, προκειμένου για λίγο ακόμα να ζήσω. Και αυτοί οι άνθρωποι, που νομίζουν, ότι τα παράσιτα είναι πολύ ηλίθιοι βαθιά err. Είναι αρκετά έξυπνα πλάσματα. Φυσικά, το μυαλό τους δεν είναι σε τέτοιο βαθμό αναπτυχθεί, όπως οι άνθρωποι, αλλά είναι σε θέση να επιβιώσει και να διαδώσουν, με να μείνουν απαρατήρητα. Οι περισσότεροι άνθρωποι θεωρούν τον εαυτό τους φυσιολογικό, ακόμα και όταν ο πόνος, προβληματικό δέρμα, δυσκοιλιότητα, σύνδρομα χρόνιας κόπωσης χωρίς προφανή λόγο, συχνές κρυολογήματα και πόνους στις αρθρώσεις. Και επειδή όλοι αυτοί οι παράγοντες θα πρέπει να ευαισθητοποιήσει τους ανθρώπους, να στενά και φροντίδα ληφθεί στο πρόσωπο.

Παράσιτα στο ανθρώπινο σώμα, τα συμπτώματα

Ο κόσμος παρασιτούν πλάσματα που κατοικούν οι οργανισμοί των ανθρώπων τις περισσότερες. Είναι μεγάλο το μήκος, φτάνοντας λίγα μέτρα, και είναι αόρατα για τα μάτια όντα. Παραμένει απαρατήρητα για τους ανθρώπους, είναι πλήρως καταλαμβάνουν οι το σώμα τους και να κάνουν τους κατοικία. Εκεί ζουν, πολλαπλασιάζονται και μόνο μερικά από τα σημάδια παράσιτα στο ανθρώπινο σώμα μπορεί να σας αναγκάσει για την παρουσία τους.

Κάθε παράσιτο έχει τη συγκεκριμένη θέση εντοπισμού σε ένα ζωντανό σώμα. Για το λόγο αυτό και αλλάζει η κλινική ήττες. Αλλά υπάρχουν και κοινά σημάδια, που με ακρίβεια έως και 75% λένε ότι ένα άτομο που έχει προσβληθεί.

τα συμπτώματα της παράσιτα στο σώμα

Τα συμπτώματα της παράσιτα στο σώμα:

 • Δηλητηρίαση, που προκαλούν παρασιτικές στο σώμα πλάσματα. Κυρίως σε τέτοιες περιπτώσεις, αρχίζει συχνά πονοκέφαλο, κόβεται η όρεξη, εμφανίζεται ναυτία και ευερεθιστότητα.
 • Αλλεργία, που εμφανίζεται ξαφνικά, όπως και εξαφανίζεται. Από αυτό είναι σχεδόν αδύνατο να απαλλαγούμε με τη βοήθεια των δερματικών πόρων. Αν το άτομο, επιρρεπείς σε αλλεργίες, έχει προσβληθεί από παράσιτα, είναι πιο έντονα εκδηλώνεται. Αυτό μπορεί να είναι γεμάτη με σπασμό στους βρόγχους ή οίδημα του βλεννογόνου.
 • Αναιμία εμφανίζεται ως αποτέλεσμα παρασιτισμός σκουλήκια για λογαριασμό του ανθρώπου. Συχνά αυτά τα θρεπτικά συστατικά που έπαιρνε πριν, είχε για την ευεξία, αλλά με την έλευση των σκουληκιών εικόνα διαφέρει κάπως. Ειδικότερα, το σώμα δεν είναι αρκετό σίδηρο, που εξωτερικά εκδηλώνεται χλωμό δέρμα και συχνές ίλιγγος.
 • Αδυνάτισμα εμφανίζεται στο έδαφος έντονη μάχες ανθρώπων με παράσιτα για ωφέλιμων μικροοργανισμών. Στα παιδιά εκδηλώνεται πιο φωτεινή τα πάντα. Αν κατά την κανονική διατροφή ο άνθρωπος φαίνεται όριά του, και εκτός από αυτό δεν κερδίζει βάρος, έχει κάθε λόγο να πιστεύουμε ότι όλα αυτά τα παράσιτα.
 • Μια άστατη υπερθερμία, στην οποία η θερμοκρασία αυξάνεται σε μικρές ετικέτες, κατά κανόνα, δεν υπερβαίνει το 37.5 βαθμούς. Όταν η θερμοκρασία αυτή δεν υπάρχουν ενδείξεις για πιθανή ασθένεια.
 • Διαταραχές του εντέρου είναι το πιο σημαντικό σημάδι παράσιτα στον άνθρωπο. Εκδηλώσεις αυτών των διαταραχών μπορεί να είναι πολύ διαφορετικές. Αυτό μπορεί να είναι ένας πόνος στην κοιλιακή χώρα, συνοδεύεται από μετεωρισμό, διάρροια, δυσκοιλιότητα, γουργουρητό. Συχνά αυτά τα σημάδια που συνδέονται με dysbiosis, που δεν εξαφανίζονται, ακόμα και μετά από ιατρικές και αντιβακτηριακή θεραπεία.
 • Προτιμώμενη στάση απέναντι στα γλυκά. Γεύση πόθους του ανθρώπου αλλάζουν συχνά. Αυτό οφείλεται σε ανεπαρκή ποσότητα στο σώμα των θρεπτικών ουσιών.

Αν υπάρχει έστω και ένα από αυτά τα σημάδια πρέπει να είναι ανησυχητικό για τον άνθρωπο, και αν αυτό το σύμπτωμα δεν είναι μία αλλά πολλές, τότε καλύτερα αμέσως να μιλήσετε με έναν ειδικό.

Υπάρχουν και κάποια συγκεκριμένα συμπτώματα ύπαρξης παρασίτων στο ανθρώπινο σώμα:

τα συγκεκριμένα συμπτώματα παράσιτα
 1. Κούραση, συνοδεύεται και χάλια ύπνο. Αυτό το φαινόμενο είναι ιδιαίτερα παρατηρείται, όταν το κεντρικό νευρικό σύστημα του ανθρώπου εκνευρισμένη από τα σκουλήκια, που δημιουργούν το έλλειμμα θρεπτικών συστατικών λόγω κακής αφομοίωσης όλα τα απαραίτητα ιχνοστοιχεία.
 2. Το πρόβλημα με την όρεξη. Αυτός ή καθόλου, ή το αντίστροφο είναι ιδιαίτερα αυξημένο. Γεύση πικρίας στο στόμα του ατόμου είναι το αποτέλεσμα της δηλητηρίασης του οργανισμού.
 3. Το τρίξιμο τα δόντια σας με ισχυρή υποκατάστημα το σάλιο εμφανίζεται με την ήττα παρασιτώσεις νευρικό σύστημα και το ήπαρ του ανθρώπου.
 4. Πόνος στους μυς και τις αρθρώσεις. Αυτό συμβαίνει, εάν είναι κατεστραμμένο και φλεγμονή μυϊκού ιστού εάν έχετε σκουλήκια στο υγρό των αρθρώσεων και των μυών.
 5. Δυσφορία στην περιοχή των γεννητικών οργάνων. Αυτά τα συμπτώματα εμφανίζονται σε άτομα που έχουν προσβληθεί Trichomonas.
 6. Διαταραχές στο ανοσοποιητικό σύστημα, που αντιμετωπίζει συχνά κρυολογήματα και προκαλεί βρογχοκήλη.
 7. Ογκολογικές παθήσεις, που συμβαίνουν εξαιτίας της χρόνιας δηλητηρίασης του οργανισμού παράσιτα, βλάβης στη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, εκτεταμένες φλεγμονώδεις διεργασίες στο σώμα και έλλειψη θρεπτικών ουσιών.
 8. Φλεγμονή σε όργανα του αναπνευστικού συστήματος. Μερικές φορές το συνηθισμένο για εμάς φαινομενικά συνηθισμένο βήχας, με την αύξηση της θερμοκρασίας, εκκρίσεις φλέγμα και το κοινό κρυολόγημα δεν είναι τίποτα άλλο, όπως τα σημάδια της μετανάστευσης παράσιτα. Συχνά ascariasis και παρόμοιες ασθένειες συνοδεύονται από πνευμονία.

Υπάρχουν περιπτώσεις, όταν οι άνθρωποι που έχουν μολυνθεί από παράσιτα, συχνά αρρωσταίνουν βακτηριακές και ιογενείς ασθένειες, να ξυπνούν τη νύχτα, έχουν σοβαρά προβλήματα σε βάρος, πρήξιμο των βλεφάρων, δερματίτιδα και θηλωμάτων και δεν δίνουν προσοχή σε όλα αυτά τα συμπτώματα.

Οι ειδικοί προτρέπουν να ανακαλύψουμε την αιτία ορισμένων ασθενειών και να είστε βέβαιος να αποκλείσει την παρουσία της στο ανθρώπινο σώμα τα σκουλήκια. Οι γυναίκες που έχουν υποστεί την επίθεση των σκουληκιών, μπορεί να υποφέρουν από επώδυνες και ακανόνιστη έμμηνο ρύση, ινομυώματα, σπίλους, ινοκυστική μαστίτιδα. Οι άνδρες, που ανακαλύφθηκε κυστίτιδα, προστατίτιδα, άμμο ή πέτρες στα νεφρά και την ουροδόχο κύστη ή το αδένωμα είναι επίσης επιθυμητό να αποκλείσει την πιθανή παρουσία των σκουληκιών.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, η παρουσία παρασίτων μπορεί να προσδιοριστεί και με οπτική επιθεώρηση ενδεχομένως το θύμα από τα σκουλήκια του ανθρώπου. Ποια είναι τα συμπτώματα, πριν απ ' όλα, πρέπει να ρίξει τον εαυτό του στα μάτια;

Μόλυνση παρασιτώσεις ορίζεται έτσι:

πώς να καθορίσει μόλυνση
 • Το άτομο μπορεί να είναι πολλά ακμή, φακίδες, τον μανδύα του δέρματος δύσκολη και χλωμός, με τις προηγούμενες, ορατά τις ρυτίδες στο πρόσωπο, μελάγχρωση, θηλώματα. Τα νύχια του χωρίς προφανή λόγο βρίσκονται σε πολύ άσχημη κατάσταση – είναι στρωματοποιημένη και σπάσει, ραγίσει τακούνια. Τα εξωτερικά σημάδια λένε ότι όλο το γαστρεντερικό σωλήνα μπορεί να υποβληθεί σε επιθέσεις tricho-μονασ, giardia ή άλλα απλούστερα.
 • Σε παιδιά που έχουν μολυνθεί με παράσιτα ανεπαρκές, ακατάλληλο για την ηλικία ανάπτυξη, υπανάπτυκτες αυτί αυτιά, τα δάχτυλα των χεριών, εν ολίγοις οι ίδιοι οι παλάμες, τα λιγοστά που πέφτουν τα μαλλιά.
 • Ανακαλύφθηκε στη γλώσσα ο άνθρωπος καλά αισθητή λευκό επίχρισμα λέει ότι αυτά τα μανιτάρια Candida είναι καλυμμένο όχι μόνο τη γλώσσα, αλλά και το σύνολο του εντέρου, του οισοφάγου και του βλεννογόνου του γαστρεντερικού σωλήνα. Προσπάθεια να αφαιρέσετε το επίχρισμα με τη γλώσσα δεν οδηγούν σε θετικά αποτελέσματα, απαιτείται θεραπεία με φάρμακα.
 • Μπορεί να αποκαλύψει παθογόνων παραγόντων στον οργανισμό, την ανάλυση όλη τη δουλειά.

Με την παραμικρή υποψία για την παρουσία στο σώμα "απροσδόκητες επισκέπτες" και οι τουλάχιστον ζευγάρια συμπτώματα είναι καλύτερα να μην βιαστούμε και να συμβουλευτείτε έναν ειδικό. Επειδή τα παράσιτα είναι ανελέητη πλάσματα, από τα οποία καλύτερα να απαλλαγούμε μια για πάντα.